Menu

VELKOMMEN TIL HASLENISSEN
new header pic

Betingelser

Alle kjøpsavtaler inngås på Norsk og er underlagt Norske lover.

Betaling

Du kan betale via Pay Pal hvor du kan benytte ditt VISA eller Mastercard. Pay Pal er et av verdens ledende betalingstjeneste og en av de sikreste måtene å betale vi nett.

Hurtig levering
Dersom vi mottar ordre innen 16.00 på hverdag vil vi normalt kunne sende dine varer dagen etter. Bestilling på fredager vil bli pakket på mandag.

Returrett
Du har 14 dagers returrett regnet fra den dato du mottok varen. Retur kan skje ved å nekte å motta varen, ved å returnere den med posten eller ved å levere den på vår adresse (Arne Hasle AS, P.B. 464, 1302 ASKIM). Du må selv dekke utgifter til retur av varen.

Returnerte varer skal være i samme stand som når du mottok varen. Den skal også helst sendes tilbake i original innpakking.  Er varen tatt i bruk og denne bruken har medført en reduksjon av varens salgsverdi kan man ikke automatisk pårope seg returrett.

Kontakt oss gjerne på telefon 69 88 23 66 eller via e-post dersom du er i tvil. For å sikre en hurtig og effektiv håndtering vil vi sette pris på om du legger ved avsenderadresse, årsak til returen og ordrenummer (ev. kopi av faktura). Vedlegger du også ditt kontonummer vil vi kunne tilbakebetale varen innen få dager.

Opplysningsplikt
Husk å ta vare på din ordrebekreftelse som sendes til din e-post. Din faktura vil følge med varene. Skulle du ha mistet din faktura kan du kontakt oss for å få en kopi.

Reklamasjoner
Vi gir reklamasjonsrett i 24 måneder etter kjøpsloven. Det er da er forutsetning at disse mangler ikke har oppstått som følger av feilaktig bruk eller annen skadefremmende adferd. Ved reklamasjon kan varen repareres, byttes eller man kan få pengene tilbake. Dette avhenger av den konkrete situasjon. Du skal reklamere innen rimelig tid etter at mangelen er oppdaget.

Kontakt oss gjerne på telefon 69 88 23 66 eller via e-post om du skulle ha noen spørsmål.

nisse-frontHaslenissen - juletradisjon i over 60 år!

Kontakt oss

Søstrene Hasle
c/o Arne Hasle AS
Vestre Ringvei 1
1831 Askim
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider

Fra 1. november er åpningstidene:

Hverdager kl. 12.00-16.00

Lørdager kl. 10.00 -14.00

OBS - Vi holder stengt i romjulen!